Cd-afspillere er tilbage fra de døde og arbejder nu med Airpods

Cd-afspillere er tilbage fra de døde og arbejder nu med Airpods

Ifølge Recording Industry Association of America overgik salget af vinylplader for første gang siden 80’erne cd’er. Hvad der er mere overraskende er, at folk stadig faktisk køber cd’er, og hvis du er en af ​​de loyale få, der nægter at lade mediet dø, er der nu en bærbar cd-afspiller der fungerer med trådløse hovedtelefoner, forudsat at du ikke undgår al moderne musikteknologi.

På trods af ulemperne ved at skulle bære et bindemiddel fyldt med plastikdiske og være tvunget til at købe hele album, når du bare er interesseret i en sang, er der nogle fordele ved at købe din musik på cd’er, inklusive lydkvalitet, når sange streames over internettet er ofte stærkt komprimeret. Du behøver aldrig bekymre dig om maksimering af datahætter på en bærbar afspiller – hvis du kan finde en. Men meget få virksomheder fremstiller bærbare cd-afspillere mere, så NINM Labs besluttede at udfylde dette tomrum.

The Long Time No See hævder at være inspireret af 90’erne med dets gennemsigtige plastikhus, der afslører den roterende disk indeni, på trods af at CD-afspillere som Sony Discman i 90’erne var tynde og slanke enheder og teknologien pakket inde i dem – inklusive anti-spring-foranstaltninger – fortsatte med at blive forbedret lige indtil MP3 ankom i midten af ​​90’erne for at gøre cd’er forældede.

Til sammenligning er Long Time No See lidt klodset og klodset, og du vil helt sikkert have svært ved at glide det i lommen. Det inkluderer dog et par funktioner, som virksomheder som Sony aldrig har været i stand til at inkorporere, før efterspørgslen efter bærbare CD-afspillere blev erstattet med MP3-afspillere. I stedet for et pop-up hængslet låg kan toppen af ​​Long Time No See fjernes fuldstændigt og toppes med en kompakt højttaler, hvilket gør enheden til en miniature boombox. Alternativt, med indbygget Bluetooth kan Long Time No See også tilsluttes en trådløs højttaler eller trådløse hovedtelefoner for bedre lyd, og ja, den har også et hovedtelefonstik, hvis du vil have en ægte 90’ers lytteoplevelse.

Andre moderne faciliteter inkluderer muligheden for at fylde op på to genopladelige AA-batterier ved hjælp af en microUSB-port, som også kan tilsluttes en ekstern strømkilde, hvis du monterer Long Time No See-afspilleren ved hjælp af magneterne integreret i det ydre hus. Ud over lyd-cd’er kan den også læse skrivbare diske fyldt med hundreder af MP3-filer, hvis album med 12 spor er en del af 90’erne, som du gerne vil glemme.

Du kan dog ikke købe Long Time No See endnu. Dens skabere, NINM Lab, har lanceret en Kickstarter-kampagne for at hjælpe med at sætte den i produktion, og da selv massive virksomheder som Apple har udfordringer med at få produkter sendt til tiden, vil du være ekstra tøvende eller tålmodig med crowdfunded-produkter i 2020 og godt ind i 2021. Når det er sagt, har NINM Lab allerede et par crowdfundede produkter med succes under bæltet, og for $ 90 kan du forudbestil Long Time No See med levering forventet allerede i december, skønt det måske er optimistisk. I det mindste hvis det er forsinket, har du mere tid til at rod rundt i bagagerummet på din bil og finde din længe glemte cd-samling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *