Pretty Fly til en smartphone

Pretty Fly til en smartphone

Imellem Surface Duo, ZTE Axon 20, Galaxy Z Flipog andre, vi har set mange telefoner med usædvanligt design i 2020, men den nye LG Wing kan være den dristigste og skøreste af dem alle.

Med en drejelig 6,8-tommer primær OLED-skærm virker LG Wing som en moderne fortolkning af klassikeren Sidekick, bortset fra at i stedet for at skjule et fysisk tastatur, roterer Wings hovedskærm til en T-form for at afsløre en 3,9-tommer OLED Second Screen.

Afhængigt af dine behov kan Wing’s Second Screen bruges som enhver anden til at kontrollere meddelelser, slå rutevejledning på et kort eller besvare opkald. Vingen indeholder dog også nogle specielle tilpasninger som Multi App, som skal lade du starter to apps på tværs af begge skærme med et enkelt tryk på en knap eller muligheden for at bruge den anden skærmvisning som en dedikeret mediecontroller, når du lytter til film eller ser videoer. Du kan endda vende telefonen på hovedet i et omvendt kryds, mens du skriver, for at få et fuldt liggende tastatur, mens dine beskeder vises på den mindre skærm ovenfor.

Tden mest innovative brug af Wing’s Second Screen er den måde, den fungerer sammen med telefonens tredobbelte bagkameraer, hvilket i det væsentlige gør Wing til et bærbart vlogging-kamera. Det skyldes, at ud over et 64-MP hovedkamera og et 13-MP ultrabredt kamera, kommer Wing også med et 12-MP “Ultra Wide Big Pixel” -kamera, der har fem akser billedstabilisering og en speciel Gimbal-tilstand komplet med et virtuelt joystick, der lader dig styre kameraet og udføre typiske gimbal-ting som at panorere, vippe eller låse fast på og følge dit motiv. Og mens du gør alt dette, giver Wing’s Second Screen en sikker måde at holde telefonen på, mens du stadig lader dig filme i liggende retning. Ingen grund til at gå lodret.

I mellemtiden foran, i stedet for at stole på et hak eller et hul til sin selfie-cam, har Wing et motoriseret pop-up-kamera, der hjælper med at reducere distraktioner og virkelig maksimere den store 6,8-tommer skærm. Og for alle, der overvejer at bruge Wing som et vlogging-kamera, kommer det endda med en speciel optagefunktion, der optager video fra både det forreste selfie-kamera og et af telefonens bageste kameraer samtidigt.

På indersiden, mens Wing ikke har fulde specifikationer for flagskibsniveau, kommer den med 5G-understøttelse (både sub 6Ghz og mmWave) takket være sin Snapdragon 765G-processor. Du får også en solid 8 GB RAM, 256 GB basislager, et microSD-kortspor og et anstændigt størrelse på 4.000 mAh batteri. På trods af at to skærme er stablet oven på hinanden, den 10.9 mm tyk LG Wing er ikke så meget tykkere end en mere traditionel 6,8-tommer telefon som OnePlus 8 Pro (som måler 8,5 mm tyk). Desværre, i modsætning til mange tidligere LG-telefoner, kommer Wing ikke med en indbygget high-def DAC eller et hovedtelefonstik.

Men for mig er den mest spændende del af alt dette, at efter flere generationer af G- og V-serietelefoner, der fik det til at virke som LG var bange for at rocke båden, føles det som om LG er klar til at have det sjovt igen. Da den første telefon blev udviklet som en del af LGs nye Explorer-projekt, blev fløjen designet som en måde at bryde væk fra traditionelt smartphone-design og prøve noget nyt. Og med stigningen i vlogging og traditionelle kamerafirmaer som Sony kommer med seje nye kameraer som ZV-1, LG Wing er et smart (dog potentielt noget niche) og endnu mere bærbart alternativ til et standard kompaktkamera.

Desværre har LG endnu ikke afsløret officielle priser eller tilgængelighedsoplysninger for Wing, men vi forventer at høre mere engang senere i efteråret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *