Jabras første ørepropper med aktiv støjreduktion er endelig her

Jabras første ørepropper med aktiv støjreduktion er endelig her

Jabras ørepropper flyver muligvis under radaren sammenlignet med Boses ‘knopper og Apples AirPods, men virksomheden fremstiller de bedste Bluetooth-ørepropper rundt. Vi elskede Elite 65t, vi fablede om Elite 75t og Elite Active 75t, og nu har Jabra annonceret Elite 85t. De tidligere ørepropper var gode, men disse? Disse kan være perfekte.

Jabra har endelig leveret aktiv støjreduktion og en trådløs opladningsetui til at konkurrere med AirPods Pro — og $ 230 Elite 85t underskriver $ 250 AirPods Pro med $ 20. På papir lyder disse ørepropper alvorligt imponerende.

Sidste års Elite 75t tilbød passiv støjreduktion, som jeg troede gjorde et solidt arbejde med at drukne udvendig lyd. Elite 85t sigter mod at forbedre den præstation en hel del. Elite 85t-sporten 12mm drivere, op fra 75t’s 6mm dem, hvilket betyder, at det, Jabra kalder “Advanced ANC” på sine nyeste ørepropper, skal være, vel, avanceret. Der er tre mikrofoner på hver øreproppe: to på ydersiden og en på indersiden. To er til forbedret opkaldsydelse, og det ekstra er til ANC. Ørepropperne lytter til omgivende støj og justerer støjreduceringen dynamisk.

Batteriets levetid er også bedre end AirPods Pro med et hår – Elite 85t burde sidste 5,5 timer, men når den trådløse opladningsetui (som selv oplades via USB-C) gemmes mellem slid, sidste 25 timer med ANC konstant aktiveret og 31 timer uden.

En af de bedste dele ved Jabra-ørepropper er, hvor meget du kan gøre med Jabra Sound + -appen, som er en af ​​de mest robuste apps til hovedtelefoner rundt omkring. Med Elite 85t giver appen dig mulighed for at bruge et skyderværktøj til at flytte fra HearThrough-tilstand (med omgivende lydforstærket) hele vejen til fuld ANC. (Du kan også trykke på øreproppen for at slå HearThrough til, ANC til og ANC fra.)

Elite 85t ser lidt anderledes ud end deres forgængere, selvom de stadig tilbyder et semi-åbent design for at forhindre øretryk. De tilbyder også en mere oval øregel for en endnu bedre pasform. Den ene mulige ulempe er, at Elite 85t stikker 2 mm højere end 75t, hvilket betyder, at de strækker sig ud af øret længere end Elite 75t gør. Det kunne være en bummer, fordi Elite 75t passer perfekt. 85t’s sag er også en smidge større end 75t’s.

Men hvis du købte $ 180 Elite 75t sidste år eller $ 200 Elite Active 75t tidligere på året, vær ikke frustreret: Jabra udruller en softwareopdatering, der også vil medbringe aktiv støjreduktion til disse ørepropper. På grund af driverstørrelse er 75t’s ANC ikke så avanceret som Elite 85t’s støjreduktion, men det er noget – og det er gratis for eksisterende brugere. Hvis du køber et par 75t ørepropper efter oktober, aktiveres ANC-funktionen automatisk uden ekstra beregning.

Elite 85t kan forudbestilles i oktober og sælges i november. 75t’s ANC-softwareopgradering udrules i næste måned. Vi planlægger at sætte de nye 85t-ørepropper på prøve for at se, om den avancerede ANC er $ 50-præmien værd over de basale 75t ‘knopper og deres softwarebaserede ANC, så hold dig opdateret til en komplet gennemgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *