Håber du ikke forventede, at din PS5-forudbestilling skulle sendes til tiden

Håber du ikke forventede, at din PS5-forudbestilling skulle sendes til tiden

Med forhandlere kongeligt springer pistolen på PlayStation 5-forudbestillinger, skal du være heldig, hvis du formåede at fange en, før de blev udsolgt overalt. Medmindre du har din på Amazon. I så fald er du muligvis stadig skruet.

En e-mail fra Amazon sendt til adskillige forudbestilte kunder på fredag ​​advarer om, at deres konsol muligvis ikke ankommer inden udgivelsesdatoen (12. november i USA). Flere kunder delte budskabet på sociale medier, og det hedder, at leveringer kan blive forsinket “på grund af stor efterspørgsel.”

“Vi vil gøre alt for at få varen til dig hurtigst muligt, når den først er frigivet,” fortsætter meddelelsen.

Amazons e-mail fortsætter med at sige, at kunderne kan spore status for deres ordre på sin webside og annullere ikke-afsendte varer, hvis de vælger det, selvom det bemærkelsesværdigt ikke nævner noget om en alternativ leveringsdato for forsinkede ordrer. Det er ikke klart, om Amazon sendte denne e-mail til alle, der forudbestilte en PS5 eller kun dem i bestemte regioner. Vi har nået ud til Amazon for yderligere information og vil opdatere denne artikel med deres svar.

Sony har tidligere nægtede rygter at det kan blive aktiemangel næste måned. Tidligere på ugen fortalte Sony Interactive Entertainment CEO Jim Ryan Washington Post at mens coronavirus-pandemien oprindeligt forårsagede distributionsproblemer, da den første gang blev ramt, ville Sony have “flere PlayStation 5-enheder klar til salg, end de havde PlayStation 4-enheder i 2013”, når den blev frigivet. For at tilføje noget sammenhæng til det solgte Sony lidt mere over 2 millioner PS4’er verden over i de første to uger efter lanceringen.

Amazons advarsel inspirerer dog ikke meget tillid til dette løfte. Indrømmet, det kan være, at Amazon bare skubber denne e-mail ud som en forholdsregel. Som Polygon påpeger, har e-handelsgiganten en historie med at skrue op højt profilerede spiludgivelser, som vi så med Nintendo Switch lancering i 2017 og frigivelsen af Animal Crossing: New Horizons tidligere i år.

Desværre er det tilsyneladende ikke den eneste forhandler, der bryder de dårlige nyheder til dem med PS5-forudbestillinger i denne uge. Ifølge Tom’s Guide, sendte den Hong Kong-baserede forhandler Play-Asia også en e-mail-eksplosion til købere på fredag ​​og opfordrede dem til at annullere deres forudbestilling på grund af “begrænsninger i produktion og tildeling fra distributionsnet til konsollen.” Det advarede om, at PS5-aktier er “utroligt knappe i alle regioner”, hvilket kun synes at bekræfte frygt for en mulig mangel i november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *