Stik mig inde i Scorpion-maskinen

Stik mig inde i Scorpion-maskinen

Læser, hvis jeg må, kan jeg bøje dit øre et øjeblik?

I de to år, jeg har arbejdet for Gizmodo, har jeg kæmpet for at identificere en arbejdsstation, der er mere sadistisk, mere uhindret end den 18 millioner pixel Craigslist rig at min kollega Tom McKay engang gennemgik (og som Gizmodo betalte rigtige, faktiske penge for – en kendsgerning, som jeg ærligt talt stadig finder forbløffende). Men i dag, Gizmodos senior forbrugertekniske redaktør, Alex “Lille hænder” Cranz, faldt noget i Slack så virkelig forbandet, at jeg ikke kunne lade være med at sætte pris på dets iboende kaos. Se: En triple-monitor pc-opsætning er inspireret, men hvad der uomtvisteligt er den værste væsen på jorden:

Et øjeblik at afsætte, at få af os rent faktisk har tilstrækkelig plads i vores hjem til at huse en sådan spilopsætning – langt mindre, at en fornuftig person vil have det placeret i delte rum, hvis det ikke er andet end distraktionerne – faktisk betaler for forbandede ting er en forpligtelse over for sig selv.

For at skaffe dig noget lignende ser du på at bruge op til tusinder af dollars. Acers lignende trone sælger for næsten $ 14.000. Min redaktør Caitlin McGarry fandt Cluven over på Alibaba for $ 1.900 – næsten en tiendedel af prisen! I øvrigt er det nøjagtige dollarbeløb, som Gizmodo har aftalt at betale for en rig af denne kaliber, hvis netop dette blogindlæg når 200 unikke kommentarer.

Jeg vil være helt klar: Jeg er både forfærdet og fascineret af helvede stolen. Og selvom jeg ikke kan forestille mig, at min husstand ville være begejstret for at have en skorpion i trailerstørrelse i midten af ​​vores stue i længere tid, må jeg indrømme, at jeg desperat vil gennemgå riggen. Ideelt set når du bærer en fuldhåret Guy Fieri-maske

Så her er reglerne: Ingen bots (bliver jeg fortalt). En kommentar pr. Bruger. Vær venlig i kommentarerne. Del din foretrukne / drømmeopsætning. Og vigtigst af alt, del venligst tanker og bønner, hvis jeg nogensinde har brug for at bygge en rig som denne i mit hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *