Programmer kører Doom ved hjælp af renset elektronisk graviditetstest

Programmer kører Doom ved hjælp af renset elektronisk graviditetstest

Evnen til at køre id Softwares klassiske first-person-shooter er praktisk talt blevet en overgangsritual for enhver gadget, der er saltet værd. Og mens jeg havde gjort det synes godt om at sige, at vi kan byde elektroniske graviditetstester velkommen i hall of usandsynligt Undergang konsoller (lige ved siden af Hæveautomater, Nokia-telefonerog klaverer) Jeg er bange for, at det i sidste ende er kun halvt sandt.

Ja, en særlig bestemt programmør gjorde få spillet i gang, men kun efter praktisk talt at have ryddet hele enheden. Semantik til side er dog stadig cool som lort.

I løbet af weekenden, Californien-baseret programmør Foone Turing bogført flere videoer af deres fremskridt reverse engineering en Equate elektronisk graviditetstest. Efter noget tungt tinkering lykkedes det dem at spille virale meme videoer som Rick Astleys “Never Gonna Give You Up” og “Bad Apple !!!” fra Touhou-projektet serier på enheden samt et klip fra 1993’erne Undergang og 2011 The Elder Scrolls V: Skyrim. Men mandag øgede Foone markant.

“I går havde jeg mange retweets og reddit-indlæg og sådan til at spille Doom på en graviditetstest,” tweetede de. ”Men som jeg forklarede dengang, spillede det ikke rigtig på en graviditetstest, det var bare en video, der blev afspillet, ikke et interaktivt spil. Nå, nu er det. Det er graviditetstest-undergang! ”

Du kan tjekke det ud i nærbillede nedenfor. Detaljerne er lidt svære at fremhæve (det er sikkert at sige, at ingen devs nogensinde er beregnet til at blive spillet på en lille 128×32 pixel monokrom skærm), men helt sikkert spiller de Undergang på en elektronisk graviditetstest ved hjælp af et trådløst tastatur.

Hvordan er det muligt, spørger du? Det er det teknisk set ikke. Som Foone forklarede, måtte de udskifte enhedens eksisterende CPU fuldstændigt, som ikke kan omprogrammeres, og slukke LCD-skærmen til en OLED-skærm, der kan vise mere end et par linjer for “gravid” eller “ikke gravid.”

Kort sagt, Foone spiller ikke Undergang på en elektronisk graviditetstest i sig selv, snarere spiller de Undergang på en afskallede skaller – en kendsgerning, de gjorde det klart tidligt:

”For at afklare, hvad jeg laver her: dette er en erstatningsskærm OG en erstatning mikro-controller. Jeg bruger ikke noget andet end den originale tester end skallen, ”Foone skrev lørdag.

Alligevel drejer en elektronisk graviditetstest – som, som vi lærte i sidste uge, er overraskende lavteknologisk givet deres ry for overlegen nøjagtighed – i det væsentlige er en lille computer helt sindssyg. John Romero, en af Dommens originale programmører, sagde endda lige så meget, efter at en fan bragte Foones indsats under hans opmærksomhed.

“Absolut utroligt!” Romero tweeted lørdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *