Roomba i3 + er en selvtømmende Robovac, der er praktisk overkommelig

Roomba i3 + er en selvtømmende Robovac, der er praktisk overkommelig

Langt om længe! De gode robovac-ting i en robot, som nogle mennesker har råd til. iRobot, producent af roving house helpers Roomba og Braava, annoncerede i dag lanceringen af ​​sin Roomba i3 +, et mellemstort vakuum, der får funktioner som standardmodeller med en langt stejlere pris.

På nuværende tidspunkt starter de mest overkommelige modeller, der i øjeblikket tilbydes i Roomba, omkring $ 250 for 600-serien. Det er ikke et ubetydeligt beløb for en robotrenser, der stadig kræver regelmæssig menneskelig indgriben til ting som bortskaffelse af affald (afhængigt af hvor ofte du bruger det, og hvor stort dit rum er). iRobot introduceret selvtømning af støvsugere for et par år siden, men de dokker, der er nødvendige for denne funktion – inklusive selve vakuumet – kan løbe opad af en grand. (Det Roomba i7 koster $ 800, mens præmien Roomba s9 sælger for en svimlende $ 1.100 – som, av.)

Roomba i3 banker dog et par hundrede kroner ud af den billigere af disse to muligheder og er kompatibel med en ledsagende snavsdumpingbase, hvis du er interesseret i at betale lidt ekstra for at vakuumet skal tømme sig selv. Roomba i3 – bare vakuumet – vil give dig $ 400, hvilket ikke er også meget mere, end du ville betale for en mellemstor robothjælper. Men virkelig vil du have den version, der kan tømme sig selv, så du ikke rod med det efter hvert løb over dine etager. At ‘Roomba i3 +, der starter ved $ 600 i USA ($ 750 CAD), og inkluderer automatisk tømning med Clean Base – som iRobot siger kan rumme op til 60 dages værdi af støv og snavs, før du bliver nødt til at tømme bin dig selv – den grundlæggende funktionalitet er dog den samme med eller uden ladestation. Det føles som en masse kontanter, indtil du husker den bedste pind og den bedste taske er nøjagtig samme pris.

Clean Base fungerer også som en ladestation til Roomba i3 +, som gør det muligt for vakuumet at oplade sig selv, når batteriet er lavt, inden rengøringsopgaverne afsluttes. Derudover hævder iRobot, at Roomba i3 + har 10 gange den kraftløftende sug i forhold til Roomba 600-serien, Roombas budgetmodel, og en talsmand fortalte Gizmodo, at dets rengøringssystem er det samme som på Roomba i7 og i7 +.

iRobot sagde, at Roomba i3 + er i stand til at håndtere både hårde gulve og tæpper – dets børster på enheden justeres ud fra miljøet – og lærer over tid, hvilke områder i dit hjem der er mest tilbøjelige til at blive snavsede til nul på disse zoner. (Og for dine kæledyrsfolk sagde en talsmand til Gizmodo, at disse børster kan håndtere dyrehår, uden at det bliver sammenfiltret.) Som med andre støvsugere i Roomba-serien kan enheden styres med iRobot Home App og kan desuden parres med virtuelle assistenter Alexa og Google.

Roomba i3 + og kun vakuum Roomba i3 er straks tilgængelige online og kommer i butikker senere på denne måned med internationale markeder, der følger i 2021. Vi vil også prøve at få fat i en – om kun for at se, hvordan den håndterer en hus med en meget god hund som kaster absolut overalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *