Sony Xperia 5 II er en slank og smukt sofistikeret lille telefon

Sony Xperia 5 II er en slank og smukt sofistikeret lille telefon

Efter et par års mangelfulde udgivelser er Sonys Xperia-telefoner slags fløjet under radaren – især i USA, hvor Sony-telefoner typisk kun er tilgængelige ulåst og ikke sælges gennem operatører. Men Sony annoncerede lige Xperia 5 II, der ligner en slank lille telefon med nogle overraskende bøfede specifikationer og funktioner.

Med en 6,1-tommer 21: 9 OLED-skærm ser Xperia 5 II ud til at være en mindre version af Xperia 1 II, bortset fra at Xperia 5 II har et par nye funktioner, der ikke findes på dets større søskende. Den mest bemærkelsesværdige nye funktion er en 120Hz opdateringshastighed, som er den første for enhver Sony-telefon.

Sony har også øget berøringssamplingshastigheden på Xperia 5 IIs skærm til 240Hz. Parret med telefonens Game Enhancer-tilstand og Sonys nye HS Power Control-funktion, som giver dig mulighed for at tænde telefonen uden at oplade batteriet, når den er tilsluttet (hvilket formodes at reducere varmen fra opladning fra at bremse telefonen), siger Sony, at Xperia 5 II skal være en kraftfuld mobil spilenhed.

Omkring ryggen tilbyder Xperia 5 II tre 12 MP bagkameraer med 16 mm, 24 mm og 70 mm ækvivalente full-frame linser, som Sony siger var designet til at dække alle de vigtigste brændvidder, som fotografer typisk kræver. Og ligesom Sonys førende spejlfrie kamera i klasse kommer Xperia 5 II også med motivsporing i realtid, øje-AF og muligheden for kontinuerligt at optage med op til 20 fps med fuld autoeksponering og autofokus. Og som en anden første hævder Sony, at Xperia 5 II er den første telefon, der tilbyder support til 120 fps slowmotion-videooptagelse ved 4K med HDR.

I mellemtiden, på indersiden, tilbyder Xperia 5 II stadig fulde specifikationer på flagskibsniveau, herunder en Snapdragon 865-chip, 8 GB RAM, 128 GB basislager, microSD-kortspor og et Hi-Res lydcertificeret hovedtelefonstik. Og mens Sony sprang over den smarte fingeraftrykslæser på skærmen, der bliver mere almindelig på avancerede telefoner, får du stadig en sidemonteret fingeraftrykslæser for nem adgang. Endelig er en af ​​de mest imponerende specifikationer, at selv med sine mindre dimensioner har Xperia 5 II også et 4.000 mAh batteri, hvilket er af samme størrelse batteri, som Sony satte i Xperia 1 II, men det ser desværre ud til, at du ikke får understøtter trådløs opladning.

Og selvom jeg ikke vil sige, at telefonen er særlig prangende, vil jeg også kalde Xperia 5 IIs design ud. På nogle måder, med sine dobbelte højttalere og relativt anstændige rammer over toppen og bunden af ​​skærmen, er Xperia 5 II en slags tilbagevenden til telefonstyling fra et par år tilbage. Det er ærligt talt forfriskende. Jeg kan endda kalde det malerisk. Heck, Sony inkluderede endda den dedikerede sidemonterede udløserknap til sit kamera, hvilket er en funktion, jeg altid har ønsket på Sony-telefoner, men får ikke meget kærlighed fra andre enhedsproducenter.

Så selvom jeg ikke har haft en chance for at tjekke det personligt, giver Xperia 5 II mig de samme vibes, som jeg fik fra sidste års Xperia 1, som for mig var den mest undervurderede telefon i 2019 (og jeg holder fast ved det). Men med en startpris på $ 950 er Xperia 5 II bestemt ikke billig.

Forudbestillinger til Xperia 5 II begynder den 29. september, men af ​​en eller anden grund forventes faktiske forsendelser ikke at begynde før 4. december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *