Et RTX 3080-grafikkort, der netop er solgt på Ebay til $ 70.000

Et RTX 3080-grafikkort, der netop er solgt på Ebay til $ 70.000

RTX 3080 er allerede udsolgt overalt, og så snart noget sælger, kan folk gerne videresælge det, hvilket betyder, at der er masser af auktioner på Ebay. Men hvem i alverden netop købte Nvidia Geforce RTX 3080 for $ 70.000. Hvad fanden ?! $ 70, ooo ?! Hvem vil købe et grafikkort til 9900% mere end dets MSRP?

Hvis du vågnede i morges og håbede på chancen for at bestille en RTX 3080, min oprigtige medfølelse med dig. Du er ikke alene. Nvidias Twitter-kont er blevet oversvømmet med kommentarer fra brugerne om, at de ikke modtager meddelelses-e-mails i tide til at købe en RTX 3080.

Andre, der var vågen i tide til at købe en RTX 3080, da ordrer gik live, klikkede kun på ‘køb’ -knappen for at få et pop op-vindue, der sagde, at de var udsolgt. Nogle Twitter-brugere hævder også, at Nvidia-grafikkortpartnere heller ikke sendte meddelelses-e-mails til deres kunder.

Ifølge en video indsendt af en Reddit-bruger, de så aldrig engang en ‘køb’-knap dukke op på Nvidias detailside på sit eget websted. I den medfølgende video kan du se browseren til højre automatisk opdatering hvert par sekunder. Efter cirka tre opdateringer forsvinder knappen ‘underret mig’ og skifter til ‘ikke på lager.’ Flere Reddit-brugere har også sagt, at det samme skete med dem, da de forsøgte at købe en RTX 3080 i morges.

Jeg var i stand til at bekræfte, at Nvidia-webstedet lige nu siger, at RTX 3080-grundlæggerudgaven er udsolgt. Resten af ​​mulighederne siger “tjek tilgængelighed”, når du derefter fører dig til en anden forhandlers websted for at kontrollere dets lager på partnerproducentkort. De første tre, jeg klikkede på, omdirigerede mig til Newegg og Best Buy, som også sagde, at RTX 3080 var udsolgt.

Der var også en bogstavelig linje ud af hovedindgangen til Micro Center i Tustin, CA af mennesker, der ventede på at købe en RTX 3080 personligt – folk der desværre måske ikke har fået en i dag. Ifølge Reddit-brugeren, der sendte videoen, havde Tustin Micro Center 85 RTX 3080’er på lager fra kl. 21 i går, og der stod over 100 mennesker i kø på det tidspunkt.

Når et produkt hurtigt sælger ud (og i nogle tilfælde ikke sælger overhovedet), kan forhandlere naturligvis være involveret. Et hurtigt kig på Ebay lige nu viser nogle kort, der auktionerer helt op til $ 60.000! De fleste kort sælges overalt mellem $ 1.000 – $ 5.000, men stadig – dette er et $ 700-kort! Nogen har lige købt det for $ 70.000! (Hvis du er denne person, bedes du kontakte mig på jnelius@gizmodo.com. Jeg har brug for at kende din historie.)

Nvidia ser i det mindste ud til at være opmærksom på det scalper-problem og hævder faktisk, at det er en af ​​grundene til, at online-salg har været så underligt. I en erklæring sendt til Gizmodo bemærkede den, at “[d]trods forberedelse blev Nvidia-butikken oversvømmet med trafik og stødte på en fejl ”, da den forsøgte at skubbe butikken live i morges. Mens det hævder, at det var i stand til at løse disse problemer, bemærkede det også, at “[T]o historiebots og scalpers i Nvidia-butikken, vi gør alt, hvad der er menneskeligt muligt ”. Udtalelsen fortsatte med at sige, at Nvidia gennemgår ordrer manuelt i et forsøg på at stoppe skalper – hvilket kan gøre at afhente en på Ebay til en præmie til et dårligt valg.

Nvidia understregede også, at mens efterspørgslen er høj, arbejder den på at få flere RTX 3080 GPU’er i butikker, og at fra kl. Nvidias erklæring fortsatte med at undskylde dagens begivenheder.

Nvidia er ikke det eneste firma, der hurtigt løb tør for lager. Mange mennesker, der forsøgte at forudbestille PS5 i morges, har tilsyneladende været det skruet over af detailhandlere. Sony sagde på sin Twitter-konto i går, at forudbestillinger starter i morges. Desværre, hvis du ikke så Target, Walmart eller nogen anden forhandlers Twitter-side i går aftes, gik du glip af, at de startede forudbestillinger tidligt.

Og ligesom RTX 3080 markerer scalpers prisen på PS5 online. Det er ikke i det mindste overraskende, men kom nu! 2020 har været mildt sagt et mareridt. Mindst give ægte, betalende kunder en lille smule lykke i stedet for at forsøge at rive deres bankkonti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *