Facebooks AR Ray-Bans er en stilfuld, men forfærdelig idé

Facebooks AR Ray-Bans er en stilfuld, men forfærdelig idé

Vi lærte to ting om Facebook i dag. For det første arbejder det på Projekt Aria, en eksperimentel platform, der til sidst vil føre til et par AR-briller, der vil streame data til dit ansigt. Derefter lærte vi, at det er i partnerskab med solbrilleproducenten Ray-Ban at fremstille, antager vi, et smukt par af virksomhedens signaturbriller til forbrugerbrug.

Her er sagen: Selv om det er klart, at AR-briller til sidst når ud til et massepublikum, måske endda i det næste årti, har vi bestemt ikke brug for et par smarte “ARay-Bans” når som helst snart. Verden ved endnu ikke, hvorfor den har brug for AR-briller. Derfor er disse partnerskaber alt for tidligt.

AR-briller har ikke en killer-brugssag. Som Snap Spectacles og Amazons Echo Frames har bevist, er ønsket om at tage billeder med dit ansigt eller chatte med en stemmeassistent gennem dine specifikationer ikke højt på nogens liste over behov. Yderligere viste Google Glass os, at selv en dybt strømlinet og afkortet øjengrænseflade er sjov, men udfylder bestemt ikke et almindeligt behov.

Facebook er heller ikke besætningen til at frigive disse. Mens vi kunne tage fejl, er hardware fra traditionelt kun online-virksomheder ensartet forfærdeligt. Udelukkende et par hits fra Amazon har ingen serviceselskab været i stand til at gøre hardware godt. Oprettelse af en muret have inde i en konstellation af produkter fungerer i et firma, hvor du er i stand til at gentage hardware-design. Engangsudstyr, der er dumpet til verden, fejler normalt (se også: Facebooks portal).

En luksus-første lanceringsmodel fejler altid. Apple Watch blev først overbevisende, da det var klart, at det reddede liv, og Apple fordoblede det og tilbød hjertevarmende historier om mennesker, der overlevede hjerteanfald, fordi de spændte fast på en 40 mm silikone. De fører bestemt ikke længere med Hermes-partnerskabet.

Alt dette svarer til en simpel tanke: Det er dejligt, at Facebook eksperimenterer med AR-enheder, men jeg tvivler på, at det er det firma, vi køber vores første AR-briller fra. Der er masser af forretningsanvendelser til AR, og jeg kunne bestemt se værdien af ​​at få et ark med information med høj densitet sendt direkte ind i mine øjenkugler. Men vi har brug for noget, der virkelig virker, ikke et par Wayfarers, der er forbundet med min loony onkel, der fortsat deler kamuflerede Qanon-indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *