Den nye A7C er Sonys mindste og letteste spejlfri kamera i fuld ramme endnu

Den nye A7C er Sonys mindste og letteste spejlfri kamera i fuld ramme endnu

Sony lanceret det A7SIII tidligere i sommer, men firmaets kameradeling har mere i vente i år. I dag annoncerede Sony sin mindste og mest kompakte spejlfri kamera i fuld frame endnu: Alpha 7C.

Designet som en mere bærbart alternativ til spejlløse konkurrenter som Nikon Z6, Panasonic S5, Canon EOS Rog Sonys egne digitale full-frame kameraer, A800 $ (kun body) på $ 1.800, kombinerer størrelsen på Sonys APS-C a600 kameralinje med den højere billedkvalitet på A7III-linjen.

Vejer 17,9 ounces og måler 5 x 2,88 x 2,38 tommer (eksklusive en linse), A7C er stort set den samme størrelse som a6600 og næsten 20% mindre end en A7III, mens den stadig har en 24,2 MP-sensor, 5-akset billedstabilisering og superhurtigt autofokussystem (med Eye AF), der findes i A7Cs større og dyrere søskende.

Sony kan også prale af, at A7C har op til 15 stop af dynamisk rækkevidde, lysfølsomhed, der topper ud ved ISO 204.800, og understøtter et ton high-end videooptagelsesformater inklusive 4K / 30Fps ved hjælp af S-Log3. Du får også support til full HD slow-mo-optagelse med op til 240 fps.

For at gå sammen med sin mere rejsevenlige karakter har A7C desuden en 3-tommers berøringsskærm med variabel vinkel bagpå, der kan vendes 180 grader, så du stadig kan se skærmen, når du filmer forfra, vlog-stil. A7C har også en indbygget OLED EVF på 2,3 millioner punkter, bortset fra at i stedet for at være centreret i midten af ​​kameraet som på større A7-kameraer, er den placeret til venstre som et interval-findeer for at øge kompaktheden.

Than A7C kommer med et par andre tweaks, inklusive support til USB-C-opladning og forbedret batterilevetid, der varer op til 740 billeder pr. opladning. Desværre er en ting, som A7C ikke har, Sonys redesignede og opdaterede menusystem, der debuterede på A7SIII.

Sony stoppede ikke der, for udover A7C annoncerer Sony også en ny letvægtslinse og flash for at sikre, at størrelsesbevidste fotografer kan skabe det mest lette og bærbare full-frame kamerasæt rundt.

Den nye FE-28-60mm f / 4-5.6 linse vejer kun 5,8 ounce og har et udtrækkeligt design, der gør det endnu mere kompakt, når det ikke er i brug, samtidig med at det stadig tilbyder Sonys standard støv- og vandmodstand. I mellemtiden blev den nye $ 250 HVL-F28RM skabt til at være Sonys mindste og mest kompakte (bemærk et tema her?) Hastighedslys, der stadig tilbyder trådløs radiokontrol til brug både på kameraet og som en fjernblitz.

For mig, selvom det er lidt af en bummer, at A7C ikke har Sonys nye menusystem, ser det ud til at være en vindende formel at lægge den samme sensor og billedkvalitet på dyrere A7-cams i en endnu mindre og billigere krop, især når så mange ældre kameraer som Canon og Nikon forsøger stadig at spille indhentning in spejlfri kategori i fuld ramme. Når det er sagt, bliver vi nødt til at vente, indtil vi kan tage nogle rigtige prøvebilleder for at se, hvordan det sammenlignes med andre under-$ 2.000 spejlfri kameraer i fuld ramme.

Sony Alpha 7C er planlagt til at være tilgængelig senere i efteråret i både sølv og sort til $ 1.800 (kun krop) eller til $ 2.100 som en del af et sæt, der følger med den nye 28-60 mm linse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *