Nokias nye budgettelefoner tilbyder nogle overraskende anstændige funktioner til det billige

Nokias nye budgettelefoner tilbyder nogle overraskende anstændige funktioner til det billige

Til efterårets telefonudgivelsessæson i stedet for at skubbe en ny serie dyre premium-telefoner som Apple og Samsung ud, HMD / Nokia er fokuseret på at overtage markedet for budgettelefoner med den nye Nokia 2.4 og 3.4.

Prissat til henholdsvis kun $ 140 og $ 180, Nokia 2.4 og Nokia 3.4 er ekstremt overkommelige, mens de stadig tilbyder en solid liste over standardfunktioner og anstændigt styling.

Fra og med $ 140 Nokia 2.4 får du en 6,5-tommer HD + -skærm (1600 x 700) sammen med en MediaTek Helio P22-processor, 2 GB RAM, 32 GB lagerplads, microSD-kortspor og et hovedtelefonstik. Og på trods af prisen får du endda en bageste fingeraftrykssensor og NFC, hvor sidstnævnte er noget, som Moto har tendens til at udelade på mange af sine budgethåndsæt. Og med et kæmpestort 4.500 mAh batteri, ville jeg forvente, at Nokia 2.4 også havde en seriøs god batterilevetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *