Billeder af en ikke-frigivet Xperia Play 2 får mig til at ønske, at Sony ville give spiltelefoner endnu en gang

Billeder af en ikke-frigivet Xperia Play 2 får mig til at ønske, at Sony ville give spiltelefoner endnu en gang

Sonys Xperia Play var helt klart en telefon forud for sin tid. Udgivet i 2011 forud for enheden stigningen i mobilspil og moderne håndholdte konsoller som Nintendo Switch. Men nu, år senere, ser det ud til, at en ikke-frigivet prototype af Xperia Play 2 er dukket op, og det får mig til at ønske, at Sony ville genoplive sin gaming-telefonlinje.

Billeder af den påståede Xperia Play 2 blev oprindeligt fundet i en kinesisk handelsapp (og senere sendt til Reddit), hvor ejeren hævder, at telefonen er et gammelt konceptapparat, der kun er beregnet til udstilling. Og mens det er svært at bekræfte legitimiteten af ​​disse fotos, baseret på dets design, ser denne lækkede prototype ud til at være reel.

Af juridiske årsager kan vi ikke genudsende billederne her (se linket ovenfor), men ligner originalen Xperia Play, dette Xperia Play 2-koncept har både Xperia og Sony Ericsson-branding sammen med en udskydningssektion med en PlayStation-stil D-Pad og ansigtsknapper, dobbelte touchpads, knapper til Start og Select og endda en til 3D. Langs telefonens øverste kant (i liggende tilstand) er der et par ekstra knapper, herunder to L- og R-skulderudløsere.

Denne Xperia Play 2-konceptenhed er også lidt af en tidskapsel til Android-telefondesign fra begyndelsen af ​​2010’erne, med denne Xperia Play 2, der stadig har en kapacitiv touch-navigeringsknap til Android til hjemmet, tilbage, seneste apps og søgning. Desværre handler det om alt, hvad vi kan hente fra billederne, men selv som et glimt af hvad der kunne have været, er det ret pirrende.

Når man ser tilbage, er en grund til, at Xperia Play 2 måske aldrig har set dagens lys, at fordi mindre end et år efter den originale Xperia Play-udgivelse i 2011 valgte Sony ikke at forny sit partnerskab med Ericsson, der afslutter det 10-årige joint venture mellem de to virksomheder for at udvikle og producere mobiltelefoner til det globale marked. Dette kan have fået Sony til at sætte pause på eller annullere udviklingen af ​​Xperia Play, mens den afsluttede aftalen om at købe nogle af Ericssons resterende mobiltelefonaktiver.

Men efter at have set denne uudgivne Xperia Play 2 og med kommende udgivelse af PS5, nu ville det være en god tid for Sony at give spiltelefoner endnu et skud. Ikke kun ville inkluderingen af ​​en indbygget controller med fysiske knapper hjælpe med at differentiere en ny Xperia Play fra andre spiltelefoner som Asus ‘ROG-telefon 3, kan det også hjælpe med at udvide Sonys PS Now-streamingtjeneste og give spillere en bedre måde at spille konsoltitler på farten.

Desværre ved skeptikeren i mig, at Sony begynder at afslutte sin støtte til PS Vita, chancerne for en genoplivning af Xperia Play er utroligt tynde. Og med fremkomsten af ​​en mobil gamepad tilbehør som Razer Kishi og andre er bønnetællerne hos store virksomheder som Sony sandsynligvis bange for, at en telefon med en indbygget controller ville fremmedgøre mainstream-købere og efterlade succesen med et genopstået Xperia Play i hænderne på spillere, der måske allerede har deres egne mobile gamepads.

For en telefon, der var en meget tidlig trendsætter, er det stadig nok at se eksistensen af ​​et Xperia Play 2-koncept til at få dig til at spekulere på, hvordan tingene måske har spillet anderledes ud i en alternativ tidslinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *