Bose løfter runde 2 af de fremragende sleepbuds vil løse deres største problem

Bose løfter runde 2 af de fremragende sleepbuds vil løse deres største problem

Bose ophørte dens støjmaskering Sleepbuds sidste år, efter at brugerne klagede over upålidelig opladning. Bose opgav dog ikke helt sit mål om at fremstille super små in-ear hvide støjgeneratorer, for i dag annoncerede virksomheden 2. generations Sleepbuds II.

Bose adresserede tidligere klager over enhedens opladning ved at skifte til et nyt NiMH-batteri og oprette en ny anodiseret aluminiumsopladningsetui (som gemmer 30 timers ekstra juice). Bose siger, at Sleepbuds II er endnu lettere og mere behagelige end før.

Huset til Sleepbuds II vejer mindre end en krone, hvor hver knopp kun måler en kvart tomme dyb og med nydesignede ørepropper (som findes i tre størrelser). Selv folk, der sover på deres sider, skal være i stand til at falde i søvn uden, at knopperne graver i ørerne.

En undersøgelse af University of Colorado Anschutz Medical Campus og UCHealth Care Innovation Center udført i partnerskab med Bose fandt, at teknologien i Sleepbuds II er klinisk bevist at hjælpe folk med at falde i søvn hurtigere, hvor 80% af undersøgelsens deltagere rapporterede “en samlet forbedring af søvnkvaliteten.” (Selvfølgelig finansierede det firma, der fremstiller knopperne, undersøgelsen, så vi bliver nødt til at sætte det på prøve for os selv.)

For Sleepbuds II hævder Bose, at det også har forbedret sin støjmaskeringsfunktion, som er designet til at dække potentielt forstyrrende lyde i stedet for at bruge noget som aktiv støjreduktion for at eliminere dem.

Det er dog vigtigt ikke at forveksle Sleepbuds II med dine typiske trådløse ørepropper, for i modsætning til normale hovedtelefoner tillader Sleepbuds II dig ikke at lytte til indhold fra din telefon eller computer. I stedet er brugerne i stand til at vælge mellem 35 spor gemt i Sleepbuds selv, som inkluderer forskellige typer hvid støj som Country Road, Shore Line og Boardwalk med et ekstra sæt ro og søvnfremkaldende toner.

Dette er en slags bummer, for mens hvide støjgeneratorer er gode, for alle som mig, der foretrækker at lytte til podcasts eller film for at hjælpe med at falde i søvn, er Sleepbuds II kun en delvis løsning. Med de første generation af Sleepbuds sagde Bose, at årsagen til ikke at understøtte standard Bluetooth-lyd var, at tilføjelse af yderligere trådløse radioer ville øge Sleepbuds ‘størrelse og påvirke den generelle komfort.

For folk, der ønsker at lytte til musik, podcasts eller film for at hjælpe med at falde i søvn, har jeg fundet ud af, at de mest behagelige ørepropper til at sove er Samsung Galaxy Buds Live, det Google Pixel Knopperog de grundlæggende Apple Airpods i den rækkefølge. Når det er sagt, mens alle tre trådløse ørepropper er relativt små sammenlignet med konkurrenter som Sonys WF-1000XM3, de kan stadig gøre dine ører ømme, hvis du sidder på siden.

Den anden potentielle ulempe er de nye Sleepbuds ‘pris: På $ 250 er de ikke billige. Men alligevel, hvis du har været på udkig efter super små hvide støjgeneratorer, som du kan bære i seng, er Sleepbuds II en af ​​et meget lille antal potentielle løsninger. Sleepbuds II vil være klar til forudbestilling fra i dag med officielt salg fra 6. oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *