Epson viser sin nye Ultra-Short-Throw, Android-drevne 4K-projektor

Epson viser sin nye Ultra-Short-Throw, Android-drevne 4K-projektor

For filmentusiaster har pandemien præsenteret et løbende spørgsmål: Bør vi investere i bedre hjemmeunderholdning, eller er det fornuftigt at holde ud med den (formodede) genåbning af biografer? Gadgetproducenter foretrækker meget den tidligere med virksomheder som Samsung og Epson indramning af pandemien så godt som enhver tid til at investere i en projektor.

Epsons seneste underholdningsserie, EpiqVision Ultra, blev lanceret i dag med sin LS500 4K PRO-UHD laser-array-projektor, en kortkastmodel drevet af Android TV. Med to skærmstørrelser sidder projektoren kun få centimeter fra væggen, den lyser op og er udstyret med live-tv-funktioner, populære streaming-apps og en Google Assistant-drevet fjernbetjening. Bogstaveligt kaldt sig selv et “projektor-tv”, regner LS500 sig selv som en streamingløsning til spil, sport og anden underholdning, der typisk forbruges på et stort sort spejl.

En af de primære bekymringer for projektorer er det faktum, at lyse rum ikke altid bidrager til god billedkvalitet (selvom det i høj grad afhænger af din specifikke projektor teknologi og opsætning). Men Epson insisterer på, at LS500 vil producere et højkontrastkvalitetsbillede, uanset hvor det ligger i dit hjem. Det vil dog koste dig ikke meget takket være projektorens skærm.

Epson siger, at dets skærme fungerer “i stort set ethvert visningsmiljø” delvist ved at mindske omgivende lys. Skærmstørrelser findes i både 100 og 120 tommer, og Epson siger, at begge viser indhold med næsten ingen blænding. Projektoren understøtter mest 4K HDR-indhold ved 60Hz, 12-bit analog-til-digital videobehandling og et højt kontrastforhold, der er beregnet til at intensivere dybe sorte. Ved at projicere indhold på 4.000 lumen siger Epson, at LS500 er bygget med visning hele dagen i tankerne.

LS500 er tilgængelig i dag i både hvid og sort. Projektoren med en 100-tommers skærm vil køre dig $ 5.000, mens den 120-tommer version koster $ 6.000. Så det er ikke billigt. Afhængigt af hvordan du ser, til disse priser, er det absolut værd at udforske dine tv-muligheder. Men hvis du tilfældigvis er på markedet for en mere overkommelig opsætning under $ 2.000, har vi det fik dig dækket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *