Nvidias nye RTX 3080 kan næppe køre Crysis

Nvidias nye RTX 3080 kan næppe køre Crysis

Hvad sker der, når du har en kopi af Crysis: Remastered og Nvidias nye RTX 3080 grafikkort i din besiddelse? Du ser, om RTX 3080 naturligvis kan køre den. Et af mine håb for Crysis: Remastered var, at det ville være lige så straffende på pc’er i dag, som det var, da det oprindeligt blev udgivet i 2007. Nu hvor spillet er blevet omgjort med ny belysning, opdaterede aktiver, strålesporede refleksioner, 8K teksturer og en masse andre ting, der tilføjer meget mere ægte og detaljeret kig på hele verden — åh ja, Crysis: Remastered er stadig dyret, det var for 13 år siden.

Under et nylig interview med PC-spiller, spillets projektleder Steffen Halbig sagde, at “i 4K er der intet kort derude, der kan køre det i ‘Kan det køre Crysis’ -tilstand ved 30 fps.” Jeg testede det krav ud for mig selv med den samme testbænk, som jeg brugte til at gennemgå RTX 3080: Intel i9-10900K, Asus ROG Maximus XII, 16 GB (8 GB x 2) G.Skill Trident Z Royal 2133 Mhz, Samsung 970 Evo 500 GB M.2 PCIe SSD, Corsair H150i Pro RGB 360 mm AIO-køler og Seasonic 1000W PSU. Mens du kører spillet med hver grafikindstilling, der er skruet op til max, vil du stadig netto lige over 30 fps, den billedhastighed er på ingen måde konsistent. Ligesom Metro Exodus og Styring strålesporing 4K-test, jeg gjorde for min RTX 3080 anmeldelse, Crysis: Remastered vil også skifte mellem stammen, fryser og jævn billedhastighed. Men gosh det ser så smukt ud!

‘Kan det køre Crysis?’ er en speciel grafikindstilling, der skubber spillerens pc maksimalt. Tænk på det som ‘ultra’ indstillingen på mange spil. Denne indstilling øger kvaliteten af ​​objekter, skygger og anden struktur og belysning påvirker for at skubbe begrænsningerne for din GPU. Halbig overdrev ikke. Måske kan RTX 3090 køre den, men RTX 3080 kæmpede. Det fungerede så godt som Styring gjorde ved 4K på ultra med strålesporing tændt, hvilket ikke ligefrem kunne afspilles.

Hvis du vil få over 60 fps med alle de grafiske indstillinger maksimeret, vil det slippe tricket at droppe opløsningen ned til 1080p. Spillet kører med glatte 70 fps ved 1080p. Men det kæmper også ved 1440p og nætter kun 48 fps. I betragtning af den føring på 15-20 fps, som RTX 3080 har over RTX 2080 Ti, når strålesporing er slået til, gider du ikke engang forsøge at få dette spil til at køre på noget lavere end en RTX 3080, hvis du maksimerer indstillingerne.

Ved medium indstillinger får RTX 3080 et gennemsnit på 110 fps på 4K og 60 fps på high ved 4K, hvilket er den mindste indstilling, der kræves for at aktivere alle strålesporingseffekter. Det ville sætte RTX 2080 Ti et sted omkring 90 fps og 40 fps på de samme indstillinger.

Så der er stadig pc’er med en RTX 2080 Ti eller lavere, der kan køre spillet, men spillere bliver nødt til at gå på kompromis mellem højere billedhastigheder og lavere grafikindstillinger eller lavere opløsninger. En ting er helt sikkert –Crysis: Remastered er i en god position til at vende tilbage til enhver korrekturlæsers liste over benchmarks. Jeg har planlagt et par sjove benchmarking-tests, så hold dig opdateret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *