Satechi Quatro ligner en næsten perfekt bærbar strømbank til Apple-fans

Satechi Quatro ligner en næsten perfekt bærbar strømbank til Apple-fans

Hør, jeg ved, at de fleste sandsynligvis ikke rejser meget lige nu, men forhåbentlig, det gør vi igen, og når den tid kommer, er Satechis nye powerbank muligvis det perfekte tilbehør – især for alle med mange Apple-gadgets.

Til $ 100, det Quatro er lidt pebret i forhold til din typiske batteripakke, men det har også nogle funktioner, som du sjældent ser på nogen af ​​sine konkurrenter. Det er fordi, Ud over et 10.000 mAh batteri og både USB-C PD og USB-A opladningsporte, har Quatro også to indbyggede trådløse opladere – hvoraf den ene understøtter trådløs opladning til Apple Watch.

Hvilket er fantastisk, for lige nu er det lidt elendigt, når man rejser med et Apple Watch. Jeg hader at oprydde hele mit hjemopladningsopsæt, men det er nødvendigt bfordi emen selvom verdens to største producenter af smartwatch-Apple og Samsung—Understøtter trådløs opladning på Apple Watch og Galaxy Watch. Ingen af ​​enhederne bruger standard Qi trådløs protokol.

Folk, der ejer nylige Samsung-telefoner og ure, kan i det mindste omgå dette ved at bruge den omvendte trådløse opladningsfunktion, der er inkluderet på Galaxy S-telefoner siden Galaxy S10. Men Apple Watch-ejere er ikke helt så heldige. Æble inkluderer ikke omvendt trådløs opladning på iPhone.

Nu med Quatro kan du lade din Apple Watch-holder hjemme og bruge Satechis powerbank til at topke dit ur med dets dedikerede Apple Watch-pad (det er den hvide cirkel til siden), mens du stadig har en hoved Qi trådløs opladningsplade i centrum for opladning af din telefon, trådløse øretelefoner eller enhver anden gadget, der understøtter Qi trådløs opladning.

Nu er det sandt, at trådløs opladning ikke er lige så effektiv som at tilslutte en ledning, men bekvemmelighed er nogle gange det værd. Den trådløse opladning er ikke kun praktisk, men wmed en 10.000 mAh kapacitet (som fuldt kan oplade de fleste telefoner to eller tre gange) og en indbygget LED-indikator, har du stadig en nem måde at holde øje med, hvor meget juice Quatro har tilbage.

Den eneste virkelige ulempe ved Quatro er, at med en maksimal effekt på 18 watt er Quatro ikke et godt valg til at udvide større elektronik som en lille bærbar computer eller en Nintendo Switch. Det er ikke at sige, at Quatro slet ikke kan genoplade dem, tingene bliver bare ikke meget hurtige.

Satechi Quatro sælges i midten af ​​oktober, hvor Satechi tilbyder $ 20 i rabat for alle, der forudbestiller ved hjælp af koden Quatro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *