Start af digital styrketræning, Tonal, skaffer yderligere $ 110 mio

Start af digital styrketræning, Tonal, skaffer yderligere $ 110 mio

Den virtuelle start af fitness i hjemmet Tonal, som folk allerede har startet ringer til Peloton af styrketræning, annonceret på torsdag at det samlede yderligere 110 millioner dollars i sin seneste finansieringsrunde, hvilket gjorde det klart, at investorer er ivrige efter at komme ind på det stadig mere overfyldte marked for digital fitness. Et marked der er blevet drevet delvist af covid-19 pandemiskoddestudier overalt i verden, hvilket får mange til at prøve at tilnærme træningsoplevelsen ud fra komforten i deres stuer.

Tden Bay Area-baserede opstarts samlede finansiering kommer nu til 200 millioner dollars med investeringer fra Amazons Alexa Fund, Delta-v Capital, Mousse Partners, L Catterton og mere end 20 atleter, herunder Serena Williams og Stephen Curry blandt andre. Tonals smart styrketræningsmaskine monteres på væggen og bruger “digitale vægte” til at skabe op til 200 pund kombineret modstand at efterligner traditionel håndvægt- og vægtstang-træning. Og mens dens Prisen på $ 3.000 er på ingen måde billig, den pris siger det på niveau med andre produkter i luksus træning gadget sfære fra konkurrenter som Peloton og Mirror, en anden opstart det blev for nylig erhvervet af fritidsfirmaet Lululemon for 500 millioner dollars.

Nyheden om Tonals stormfald kommer kun få dage efter, at Apple annoncerede Fitness +, tech-gigantens nye abonnementstræning service centreret omkring dens smartwatch. Ankommer et stykke tid senere på året vil tjenesten fungere en række træningsvideoer og synkronisering i studiestil op med brugerens Apple Watch til spore målinger som hvor mange kalorier de har brændt og deres puls, tempo og afstand, mens de følger med.

Det er stadig at se, hvordan Apples Fitness + vil stå op mod sine mere veletablerede konkurrenter i den virtuelle fitnessindustri. Apple har en stor fordel til højre ud af porten dog: Virksomheden sagde dens tjeneste koster $ 9,99 pr. måned eller $ 79,99 for et helt år, et prisniveau på indgangsniveau, der er betydeligt lettere at mave for din gennemsnitlige forbruger, der måske ikke vil eller er i stand til at afskalere ud flere tusinde dollars for en højteknologisk hjemmegym gadget. Men Tonal CEO og grundlægger Aly Orady siger, at han er ikke så bekymret for Applepr et interview med CNN.

”Det er yderligere validering, at verden er skiftet til træning derhjemme,” fortalte Orady afsætningsstedet. ”Det var en tendens, som vi så starte for et antal år siden, og hvad Covid har gjort er at fremskynde detog Apple erkender bare, at verden er skiftet. Folk vil ikke gå i gymnastiksalen som det primære sted, hvor de træner længere. De vil træne, uanset hvor de er, og vi tror, ​​det er fremtiden. ”

Peloton-administrerende direktør John Foley rosede ligeledes Apples nye fitness-venture, der kalder træk a “Legitimering” af denne form for indhold.

”Vi fordøjer kun meddelelsen som alle,” fortalte Foley CNBC tidligere på ugen. ”Den største ting, jeg vil sige, er, at det er ret legitimering af fitnessindhold, i det omfang den største virksomhed i ordet, en $ 20000000000 $, kommer ind og siger, at fitnessindhold betyder noget. Det er meningsfuldt nok for Apple. ”

Først, vi havde streaming af krige, og nu ser det ud ligesom det virtuelle hjemmegymløb er ved at varme op. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi ser Amazon og Google dyppe tæerne i fitness gadget arena næste, især da sidstnævnte, ligesom Apple, allerede har en eksisterende sundhedssporingstjeneste med Google Fit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *