Peloton har officielt billigere muligheder for at træne i pandemien

Peloton har officielt billigere muligheder for at træne i pandemien

Peloton gør noget fremragende hjemmetræningsudstyr. Det er bare dyrt som helvede. I tråd med en Bloomberg lækker i sidste ugei dag Peloton annonceret at det endelig tilbyder billigere muligheder for sit udstyr, nu hvor vi alle sidder fast derhjemme.

De to nye produkter, der slutter sig til Pelotons katalog, er Bike + og en ny Peloton-slidbane. Begge vil koste $ 2.495. Bike + er en mere premium version af den originale Peloton Bike, som nu får en ny reduceret pris på $ 1.895 sammen med den standard 30-dages hjemmeprøveperiode. I mellemtiden er den “Gammel” Peloton-slidbane vil blive omdøbt til Tread + og forblive på hele 4.295 $.

Bike + er ment som en stationær cykel, der også supplerer andre typer træning på Pelotons on-demand-klasser, herunder styrke-, yoga-, stretching- og meditationsklasser. På den front indeholder den en 23,8-tommer HD-berøringsskærm, der kan rotere 180 grader til venstre eller højre, så du lettere kan se den, når du træner på gulvet. Det tilføjer også fire high-fidelity-højttalere samt Apple Gymkit-integration, så du kan parre det med et Apple Watch. Der er også et “auto-follow digitalt modstandssystem”, der husker dine målinger og skalerer modstand op og ned for dig baseret på hvad din instruktør siger. (Når vi taler af erfaring, er det en pæn funktion, da drejning af momentet op og ned kan undertiden være distraherende.)

Sammen med Bike + frigiver Peloton også en ny type klasse kaldet Bike Bootcamp. Det er dybest set at tilføje styrketræning oven på din spin-klasse, så du kan dø af intens cardio og pumpe jern.

I mellemtiden barberer den nye Peloton Tread $ 1.800 fra Tread + ved at nedskære formfaktoren. I stedet for slidbaner er det en mere traditionel løbebånd, og ifølge Peloton er dens fodaftryk nu “mindre end de fleste sofaer.” Det måler 68 x 33 x 62 tommer (LWH) og nixer det forreste hylster for at give det et mere strømlinet udseende. Ligesom Bike + har den også en 23,8-tommer HD-berøringsskærm, men den største forskel er, at den roterer op og ned 50 grader i modsætning til at rotere 180 grader til venstre eller højre.

Hvis du for nylig har købt en Peloton-cykel og føler dig skruet af meddelelsen, skal du ikke gøre det. Peloton refunderer automatisk alle, der stadig er inden for den 30-dages hjemmeprøveperiode eller venter på, at deres cykel skal leveres. Dette fald på $ 350 plus skattepris reflekteres i den oprindelige betaling inden for 7-10 hverdage. Hvis du finansierede købet, forbliver dine månedlige betalinger de samme, medmindre den samlede lånesaldo automatisk reduceres.

Også, hvis du i øjeblikket har en original Peloton Bike og luster efter Bike +, tilbyder Peloton et indbytningsprogram. Så længe du har en arbejdscykel, kan du bytte den ind og modtage en rabat på $ 700 plus et gratis “Yoga & Toning” tilbehørssæt. Som alt i alt faktisk ikke er så slemt af en aftale.

Alligevel er disse nye muligheder dyre som helvede. Intet tilsluttet hjemmetræningsudstyr har nået det punkt, hvor du pålideligt kan kalde det “billigt”. Det gælder især, når man overvejer, at undervisningen koster $ 40 ekstra om måneden. Dog er permanent markering af den originale Peloton-cykel og et betydeligt fald i pris og størrelse på den nye slidbane velkomne opdateringer. Når du overvejer, at finansieringsmuligheder kan blive så lave som $ 50 pr. Måned oven på det månedlige abonnement, betaler du stadig mindre end sige et latterligt Equinox-medlemskab. (Selvom der som altid er der billigere måder at holde sig i form i en alder af social afstand.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *