Logitechs nye MX Anywhere 3 er en stor produktivitetsmus med en pint-størrelse med et superglat rullehjul

Logitechs nye MX Anywhere 3 er en stor produktivitetsmus med en pint-størrelse med et superglat rullehjul

Sidste efterår frigav Logitech sit flagskib MX Master 3 mus, som indeholdt et superglat rullehjul, der straks satte alt andet på markedet til skamme. Nu, med den nye MX Anywhere 3, er Logitech ved at gøre det samme i en mindre og mere bærbar pakke.

Den store opgradering på $ 80 MX Anywhere 3 er Logitechs MagSpeed-rullehjul, som, som navnet antyder, bruger magneter, så du kan vælge mellem standard skraldrulning, superglat fri rulning eller en blanding af begge. Oven i købet, når du er i fri rullefunktion, er du ikke kun i stand til at rulle op til 1.000 linjer på bare et sekund, det er stort set helt lydløst.

I en ny funktion til Logitechs MagSpeed-rullehjul ved hjælp af Logitechs Options-app, vil brugerne også kunne justere modstanden på rullehjulet, så du kan gøre det så stift eller følsomt, som du vil. I mellemtiden har Logitech også tilføjet en combo til en knap, der giver dig mulighed for at rulle til venstre eller højre ved blot at holde en af ​​de to sideknapper først, mens du drejer hjulet, for enhver, der muligvis savner det sekundære sidehjul, der findes på den større MX Master 3.

På MX Anywhere 3 adresserede Logitech også en af ​​de største klager over den tidligere model, som var dens mangel på en midterste museklikfunktion. Heldigvis har Logitech ikke rodet med nogen af ​​MX Anywhere’s andre kernekomponenter, inklusive Darkfield-teknologien, som giver mulighed for nøjagtig sporing selv på overflader som glas, muligheden for at forbinde musen til op til tre computere på samme tid via Logitech Flow og en bred vifte af forudindstillede og tilpasningsknapkonfigurationer til apps som Photoshop, Final Cut Pro og mere.

Også for folk, der deltager i mange videoopkald (som stort set alle er i dag), tilføjede Logitech endda muligheden for at skifte dit webcam eller mikrofon til og fra ved hjælp af musens sideknapper i Zoom og andre konferenceapps.

Endelig, med sit indbyggede batteri og USB-C-port, tilbyder MX Anywhere 3 hele 70 dage (ja dage, ikke timer) brug på en enkelt opladning, med et minuts opladning, der tilføjer nok strøm til tre timers Juice.

Ærligt talt, selvom jeg kun har haft chancen for at bruge MX Anywhere 3 i et par timer, har den næsten alle de funktioner, jeg elsker ved MX Master tre, men i et mindre og mere bærbart design. Dette gør MX Anywhere 3 til et godt alternativ for folk med mindre hænder, da MX Master bestemt er på den store side. Og med så mange mennesker, der bliver tvunget til at arbejde eller studere hjemmefra i trange rum mellem pris og størrelse, føles MX Anywhere som en bedre værdi for både hjemme- og fremtidig mobilproduktivitet (du ved, når folk faktisk kan rejse igen).

$ 80 MX Anywhere 3 vil være tilgængelig en gang senere i denne måned i både Windows (med understøttelse af Bluetooth og Logitechs Unifying Receiver) og Mac-versioner (kun Bluetooth) i tre farver: hvid, sort og lyserød.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *