Omgå Siri med denne Stick-On Smart-højttaler, der bringer Google Assistent og Alexa til din iPhone

Omgå Siri med denne Stick-On Smart-højttaler, der bringer Google Assistent og Alexa til din iPhone

De tre mest populære AI-drevne smarte assistenter er alle tilgængelige på iPhone, men kun Siri kan høre og anerkende dine stemmeanmodninger, mens telefonen er låst. For Alexa og Google Assistant skal du aktivt bruge din iPhone og have Amazon- eller Google-apps åbne for at få adgang til dem. Det er et problem, for som enhver iPhone-bruger vil fortælle dig, Siri er dårlig på næsten alt sammenlignet med konkurrencen.

Det TalkSocket er en smart løsning på dette problem: en stick-on smart højttaler, der giver dig øjeblikkelig adgang til Google Assistant eller Amazons Alexa, selvom din iPhone er låst.

TalkSocket fastgøres til din telefon på samme måde som et PopGrip gør ved hjælp af et ikke-permanent klæbemærkat og en udvidelig harmonika-montering, men den skal også fungere med enhver PopSocket-montering, så du kan klæbe den andre steder eller endda bare hænge den fra karabinhage. Det er drevet af sit eget batteri, der lover op til fem dages brug, før det skal oplades på en hvilken som helst Qi-kompatibel trådløs opladningsplade. Den opretter forbindelse til en smartphone (inklusive Android-enheder til dem, der foretrækker Alexa fremfor Google Assistant) ved hjælp af lavenergibluetooth, og den bruger et par indbyggede mikrofoner til at udløse en foretrukken smart assistent gennem stemmekommandoer, selvom den enhed, den er tilsluttet. er låst.

TalkSocket er ikke rigtig en enkeltstående miniature-smarthøjttaler, da den er afhængig af højttaleren i den enhed, den er tilsluttet, for at en smart assistent hørbart kan reagere. Det skal altid parres og fysisk i nærheden af ​​en smartphone eller en tablet som et resultat. Dens funktionalitet kan virke lidt begrænset til nogle – i det mindste på iOS kan du helt sikkert gøre meget mere med Siri – men for mange iPhone-brugere er det grund nok til at kunne bruge den alternative smarte assistent, de allerede stoler på derhjemme. endelig omfavne PopSocket-dille.

Skaberne af TalkSocket går til Kickstarter rute for deres produkt, og har hidtil formået at overgå deres beskedne finansieringsmål på $ 25.000. De sædvanlige risici for at bakke op om et crowdfunded-produkt gælder stadig, især i 2020, når selv gigantiske virksomheder stadig har problemer med at få produkter i forbrugernes hænder. Lidt ekstra tålmodighed kan anbefales, hvis du bakker TalkSocket, som kan forudbestilles til $ 49 med levering forventet i marts 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *